El Nostre Blog

Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!

gala-azul-cendres-en-el-mar-declaracio-de-renda-de-un-difunt

Tributen els difunts a la declaració de la renda?

Pot semblar una pregunta fora de lloc, però tot i que pugui semblar estrany o per a molts inclús de mal gust, conservem la obligació de realitzar la declaració de la renda, fins i tot després de la nostre defunció, obligació que es traspassa als nostres hereus, que no només hereten els nostres bens, sinó que també les nostres obligacions.

Diferència entre el duel i el dol

Diferència entre el duel i el dol

Confondre el duel i el dol és molt habitual. Aquestes dues paraules tot i estar ambdues relacionades amb la pèrdua d’un esser estimat, no signifiquen el mateix i responen a processos d’origen i motivació molt diferents.

Llegat Solidari

Diferències entre un hereu, legatari i legitimari

Sense entrar en especificacions legals i per explicar-ho de forma senzilla i clara, l’hereu és aquell que succeeix a la persona difunta en la totalitat dels seus bens i deutes i per tant succeeix al difunt amb caràcter universal, mentre que el legatari únicament adquireix bens concrets i determinats sense ser responsable del passiu de l’herència.

D’aquesta forma el legatari només pot adquirir bens o drets concrets que han estat determinats pel testador i per tant únicament tenen dret a rebre aquells bens o drets que el difunt deixa perfectament especificats en el seu testament.

L’artista britànic conegut com a David Bowie

2016 un any de grans comiats per la música

Aquest any ha estat especialment trist per la música, ja que ens han deixat enormes artistes que han estat verdaders icones en els seus estils y que amb la seva música i la seva personalitat dins i fora dels escenaris han marcat a diverses generacions.

Ens han deixat artistes de la talla de Maurice White, als 74 anys, fundador de la banda Earth, Wind and Fire, amb èxits tan importants com "September" o "Boogie Wonderland". També ens va abandonar el teclista d’Emerson, Lake and Palmer, Keith Emerson a l’edat de 71 anys. El músic integrant de la banda de Rock Progressiu, fou trobat amb un dispar al cap, cosa que fa pensar que potser va ser un suïcidi.

Altres ens van deixar como Frank Sinatra Jr., fill de "La veu". Estava realitzant una gira amb la seva germana Nancy Sinatra, o Pete Burns, el controvertit vocalista de Dead or Alive, que va morir als 57 anys després de patir un infart.

Però sens dubte el 2016 serà recordat per la trista pèrdua de tres dels músics més influents de les últimes dècades.

Francesc Canals i Ambrós, el Santet del Poblenou

Vida de Francesc Canals i Ambrós

Francesc Canals, més conegut com el Santet del Poblenou,va néixer a Barcelona el 1877 i durant la seva curta vida, fou una persona molt estimada per veïns i coneguts. Era conegut per la seva extremada bondat i altruisme i també se li atribuïen capacitats sobrenaturals com la curació per imposició de mans o les prediccions del futur.

Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!