El Nostre Blog

Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!
Homenatge a Black, cantant de Wonderful Life

Mor Black, el famós cantant de la dècada dels vuitanta

El cantant Colin Veamcombe més conegut per tots nosaltres com a Black, va morí el passat 26 de gener a l’edat de 53 anys, víctima d’un greu accident de tràfic quant conduïa el seu propi vehicle.

El famós cantant de la dècada dels vuitanta, va obtenir el seu major èxit amb la cançó “Wonderful life”, un cant a la vida i a l’amistat que va aconseguir convertir-se en un himne a la positivitat i a les ganes de viure.

Durant la seva llarga carrera professional va publicar més de 10 àlbums i llibres de poesia, sense abandonar mai la música que tant estimava.

Recentment havia col·laborat amb “La Marató de TV3” amb fins benèfics, atrevint-se a cantar una versió en català del seu gran èxit “Wonderful life”.

Black que es va mantenir durant dies en coma induït i lluitant per la seva vida, va estar en tot moment acompanyat per la seva esposa i els seus fills, que van demanar als seus fans que li enviessin tota l’energia positiva per poder superar els greus traumatismes que patia.

Malauradament el 26 de gener traspassava envoltat dels seus essers estimats que el van acompanyar en els seus últims moments cantant-li les seves cançons preferides.

Si fa uns dies ens deixava el Gran Bowie que ens cantava en la seva última cançó “Us veig des del cel” ara Black segur que ens contempla en pau tal i com diu a la seva cançó, des del mar i rodejat de la seva màgia especial.

Homenatge a Black cantant de “Wonderful life”

Hem volgut compartir amb vosaltres la traducció de “Wonderful life” per que pugueu gaudir dels seus versos un cop més i retre homenatge a un gran referent dels 80.

Gràcies Black per la teva música!

VIDA MERAVELLOSA


Aquí vaig, al mar de nou
el sol cobreix el meu cabell
i els somnis estan en el aire
gavines en el cel i en els meus ulls tristos
saps que no es senten bé, hi ha màgia a tot arreu

cors

Mira’m a mi segueixo aquí sol
ferm a la brillantor del sol

no necessito córrer ni ocultar-me
és una meravellosa, meravellosa vida

no necessito riure ni plorar
és una meravellosa, meravellosa vida

El sol està en els teus ulls
el calor del teu cabell
semblen odiar-te per ser allà

i necessito un amic ohh
necessito un amic
que em faci feliç
no seguiré sol

cors

Mira’m a mi segueixo aquí sol
ferm a la brillantor del sol
no necessito córrer ni ocultar-me
és una meravellosa, meravellosa vida...
{SCPinterestShare href=https://www.galaazul.cat/bloc/120-homenatge-a-black-cantant-de-wonderful-life.html layout=button_count image= desc= size=small}
Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!