Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

El Procés de Dol

Acomiadar a un esser estimat sempre és un moment dolorós i difícil. Com superar la pèrdua i sobre portar el procés de dol, és fonamental per poder continuar amb les nostres vides i poder recordar a l’esser estimat amb naturalitat i alegria.

El dol és el procés d’adaptació que ens permet restablir l’equilibri personal i familiar trencat amb la mort de l’esser estimat. És un procés normal que ens prepara per viure sense la presència física del difunt, però mantenint el vincle afectiu de manera compatible amb la realitat present.

Un ritual de comiat facilita el procés de dol de manera que ens ajuda a disminuir la necessitat de negació o rebuig a la pèrdua i ajuda a que el desenvolupament del mateix segueixi un curs normal, millorant la qualitat de vida de les persones. Permet “deixar anar” al ser estimat, facilitant l’acte de “l’últim adéu”, com el “ tenir cura fins al final”, d’una manera simbòlica.

Aquests rituals poden tenir rellevància en qualsevol moment del procés de dol. Això vol dir, després de la mort del ser estimat o a posteriori al llarg del temps, pròxim a una data especial, com un “deixar anar” , ja comentat, o com un acte commemoratiu, símbol d’afecte i amor en el record.

Crear un acte tant personalitzat, com el que proposa Gala Azul, poder escollir, configurar i crear tots els detalls, ho transformen en un ritual de comiat que pot reconfortar en el procés de dol.

En el nostre compromís per entendre aquest moments tant importants per les famílies, a Gala Azul ens hem preparat amb el suport de “Psikered Psicòlegs”, especialistes en el procés de dol, per poder organitzar els nostres serveis de dipòsit de cendres en el mar, amb la màxima sensibilitat, tenint cura de tots els petits detalls i en especial del nostre tracte personal amb els familiars.

Cendres al Mar - Procés de Dol
Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!