Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

Premsa i Medis

Des del seu naixement, el projecte Gala Azul ha despertat l’interès dels medis de comunicació pel fet de ser la primera empresa autoritzada en oferir una alternativa legal i ecològica a totes aquelles famílies que volen dipositar les cendres dels seus essers estimats al mar.

image

Quan neix Gala Azul, únicament existeixen empreses de xàrter nàutica que anuncien la possibilitat de donar aquest servei, fent abocaments il•legals, sense valorar les conseqüències que poden repercutir als seus clients i sense donar les garanties requerides que la seva activitat no serà perjudicial per altres usuaris del mar.

image

El fet que Gala Azul, aconsegueixi tots els permisos necessaris per realitzar el dipòsit de cendres de manera ecològica, legal i controlada, ens converteix en noticia i ens fa objecte d’una campanya de medis global, tant en televisió, com en premsa i radio.
A continuació, es pot veure cada una de les nostres aparicions en medis de comunicació.


Promos i Aparicions en TV de Gala Azul

  • Presentació Serveis Gala Azul (I)

  • Presentació Serveis Gala Azul (II)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gala Azul a la Fira Funerària Funermostra

Fruit de la seva col·laboració amb l'empresa Hygeco Internacional, proveïdora d'empreses funeràries i líder en el seu sector tant a Espanya com a la resta d'Europa, Gala Azul va disposar de l'oportunitat d'exposar i presentar els seus serveis en Funermostra 2011, fira de referència per al sector funerari espanyol, que va estar celebrada a València els dies, 8,9 i 10 de juny.

Va ser la primera ocasió en què un servei de cendres al mar té presència en aquest certamen i la resposta va ser molt positiva.

Gala Azul va presentar el seu servei d'acompanyament a les famílies, per portar al mar les cendres dels seus difunts, com un servei de valor afegit per als familiars, en què l'equip de Gala Azul no només aporta la logística al organització de l'acte, sinó que tracta cada servei com un acte personal i únic, amb el propòsit de complir les últimes voluntats del difunt i ajudar els seus éssers estimats en el procés de dol.

Independentment de l'atenció als mitjans de comunicació de la primera jornada, Gala Azul va aprofitar la seva presència a Funermostra per ampliar les seves relacions amb diferents empreses del sector funerari, perfilant línies de col·laboració per seguir donant a conèixer el servei Gala Azul a la societat.

Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!