Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani
 
 
BREU HISTÒRIA DE L'EMPRESA

El Grup Temple, fundat a Barcelona com a tal el 1995, però amb més de 50 anys d'experiència com a empresa familiar, ofereix a través de les diverses empreses del Grup, serveis de consultoria immobiliària i professional, corredoria d'assegurances i lloguer d'embarcacions entre d'altres.

A partir del lloguer d'embarcacions d'esbarjo per a lleure i vacances, Gala Azul sorgeix després de rebre diverses peticions per a portar a familiars i amics, a dipositar les cendres dels seus essers estimats mar endins.

Això ens va dur a reflexionar sobre com ens agradaria acomiadar un esser estimat, gaudint de la pau i calma interior que ens dóna el mar.

L'objectiu era donar resposta a aquelles persones que busquen formes de sentir el dol, més vitals i positives, allunyades dels cementeris i més properes al cicle natural de la vida i la naturalesa.

Fer aquest servei de forma totalment legal i complint amb les màximes exigències de respecte al medi ambient i de sotenibilitat, porten al Grup Temple a crear Gala Azul, que veu la llum definitivament l'any 2009, com la primera empresa autoritzada pel Ministeri de Foment per a realitzar aquest tipus de servei.

Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!