Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani
Gala Azul, Equip Humà
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!

Al capdavant Gala Azul hi ha un equip de professionals, compromesos amb el projecte i completament conscients de les necessitats que es presenten davant la pèrdua d'un esser estimat.

Tot el personal de Gala Azul, des dels assessors que els acompanyaran en la personalització dels detalls, fins el personal que trobaran a bord el dia del servei, estan formats i preparats per dur a terme la seva feina amb la màxima exigència en la qualitat, sense deixar de banda el respecte i la comprensió que el moment requereix.

Director General

Ramón Arasanz Director General

Compta amb el títol de capità de iot (2007) i amb els certificats professionals de Marina Mercant, patró professional de nàutica d'esbarjo, operador general del Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima a embarcacions de supervivència i bots de rescat per la fundació politècnics de Catalunya (2010), vaixells RO-RO i vaixells de passatge distints a bucs RO-RO per Global Marine Consultors (2009). Avançat en lluita contra incendis pel Centre de Formació de Can Padró i el de Formació Bàsica per a l'Escola de capacitació Nàutica-Pesquera de Catalunya (2009).

"Sentir i emocionar-nos amb les famílies, és sentir-nos vius"

Assessorament Familiar

Sònia Martinez Assessorament Familiar

Tècnic Superior en Màrqueting, Sònia està a disposició de les famílies per ajudar-les a dissenyar conjuntament un homenatge personalitzat i únic, així com per facilitar-los totes les gestions administratives derivades del Servei.

"Com descriure el color de l'aigua, el silenci, la brillantor de la mar o totes les profundes sensacions que estan a punt de viure?"

Marinera Professional

Begoña Jimenez Marinera Professional

Begoña compte en la seva formació Nàutica Professional amb el certificat bàsic de la Marina Mercant des del 2003. Embarcada en diversos vaixells privats com marinera i atenció al passatge fins al 2009, on va passar a formar part de l'equip de Gala Azul.

"Veure'ls marxar amb satisfacció i mostres d'agraïment, és la major recompensa"

Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!