Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

Qui som

Gala Azul pren forma com iniciativa empresarial de la mà de Yacht Temple S.L.U., empresa que pertany al grup empresarial Temple.

El nostre projecte neix com alternativa a l'enterrament tradicional. Una sortida al mar on compartir amb els més propers, records i anècdotes de l'esser estimat i donar destí a les seves cendres, en un comiat íntim i envoltats d'un entorn natural i de gran bellesa, com és la Mediterrània.

La nostra missió es acompanyar i assessorar a les famílies en un moment tant sentit i delicat, perquè el disseny i la preparació del comiat sigui tal i com l'han imaginat, tractant amb la màxima delicadesa tots i cada un dels detalls, amb el respecte i el tacte amb el que nosaltres també voldríem ser tractats.

Oferim a les famílies la possibilitat de conèixer les sensacions que únicament es poden viure mar endins. La calma, el silenci o el recolliment són alguns dels sentiments que ens transmet l’oceà i que ens permeten connectar totalment amb la natura.

 
 
BREU HISTÒRIA DE L'EMPRESA

El Grup Temple, fundat a Barcelona com a tal el 1995, però amb més de 50 anys d'experiència com a empresa familiar, ofereix a través de les diverses empreses del Grup, serveis de consultoria immobiliària i professional, corredoria d'assegurances i lloguer d'embarcacions entre d'altres.

A partir del lloguer d'embarcacions d'esbarjo per a lleure i vacances, Gala Azul sorgeix després de rebre diverses peticions per a portar a familiars i amics, a dipositar les cendres dels seus essers estimats mar endins.

Això ens va dur a reflexionar sobre com ens agradaria acomiadar un esser estimat, gaudint de la pau i calma interior que ens dóna el mar.

L'objectiu era donar resposta a aquelles persones que busquen formes de sentir el dol, més vitals i positives, allunyades dels cementeris i més properes al cicle natural de la vida i la naturalesa.

Fer aquest servei de forma totalment legal i complint amb les màximes exigències de respecte al medi ambient i de sotenibilitat, porten al Grup Temple a crear Gala Azul, que veu la llum definitivament l'any 2009, com la primera empresa autoritzada pel Ministeri de Foment per a realitzar aquest tipus de servei.

Gala Azul, Equip Humà
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!

Al capdavant Gala Azul hi ha un equip de professionals, compromesos amb el projecte i completament conscients de les necessitats que es presenten davant la pèrdua d'un esser estimat.

Tot el personal de Gala Azul, des dels assessors que els acompanyaran en la personalització dels detalls, fins el personal que trobaran a bord el dia del servei, estan formats i preparats per dur a terme la seva feina amb la màxima exigència en la qualitat, sense deixar de banda el respecte i la comprensió que el moment requereix.

Director General

Ramón Arasanz Director General

Compta amb el títol de capità de iot (2007) i amb els certificats professionals de Marina Mercant, patró professional de nàutica d'esbarjo, operador general del Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima a embarcacions de supervivència i bots de rescat per la fundació politècnics de Catalunya (2010), vaixells RO-RO i vaixells de passatge distints a bucs RO-RO per Global Marine Consultors (2009). Avançat en lluita contra incendis pel Centre de Formació de Can Padró i el de Formació Bàsica per a l'Escola de capacitació Nàutica-Pesquera de Catalunya (2009).

"Sentir i emocionar-nos amb les famílies, és sentir-nos vius"

Assessorament Familiar

Sònia Martinez Assessorament Familiar

Tècnic Superior en Màrqueting, Sònia està a disposició de les famílies per ajudar-les a dissenyar conjuntament un homenatge personalitzat i únic, així com per facilitar-los totes les gestions administratives derivades del Servei.

"Com descriure el color de l'aigua, el silenci, la brillantor de la mar o totes les profundes sensacions que estan a punt de viure?"

Marinera Professional

Begoña Jimenez Marinera Professional

Begoña compte en la seva formació Nàutica Professional amb el certificat bàsic de la Marina Mercant des del 2003. Embarcada en diversos vaixells privats com marinera i atenció al passatge fins al 2009, on va passar a formar part de l'equip de Gala Azul.

"Veure'ls marxar amb satisfacció i mostres d'agraïment, és la major recompensa"

El Nostre Vaixell
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!

El nostre servei es realitza des d'una embarcació model Jeanneau Merry Fisher 925, de 10 metres d'eslora i amb capacitat per acollir fins a 7 passatgers (sense incloure els dos membres de la tripulació) de manera confortable i còmode.

L'embarcació disposa de cabina interior amb taula i espai per seure, lavabo, nevera i zona exterior. Tanmateix és posible, cas de requerir-ho, per nombre de passatgers o d'altres circumstàncies, realizar el servei en un altre embarcació, prèvia consulta de condicions.

Accessos al Port

Accessos al Port

Visualitza les vies alternatives d'accés al nostre port base al Masnou
Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!