Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

Detalls del Servei

Lloc
Lloc de sortida

El Port base de Gala Azul és el Port Esportiu del Masnou, tot i que el servei pot realitzar-se des d’altres ports propers, si ens ho sol•liciteu. Alguns ports alternatius són: Port Ginestà (Castelldefels), Port d’Aiguadolç (Sitges), Port Olímpic (Barcelona), Port de Mataró i Port de Badalona.

Sortides i durada del servei
Sortides i durada

Sortim tots els dies de l’any i a qualsevol hora amb llum de dia, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.
El recorregut té una durada d’una hora i mitja aproximadament.Personal a bord
Personal a bord

El dia del servei estareu acompanyats per un Patró de vaixell experimentat i una professional d’assistència al grup amb la titulació de marinera professional.Ofrena floral
Ofrena floral

El servei inclou una ofrena floral consistent en l’espargiment al mar de pètals de roses, dels colors que ens indiqueu, però a petició vostre es pot incloure altres tipus de flors.

Música d'acompanyament
Música d'acompanyament

Si ens faciliteu els títols i els autors, nosaltres podem tenir a bord les cançons que hagueu escollit, per escoltar-les a alta mar, en els moments que vosaltres decidiu.

Servei de catering
Servei de catering

Un cop a bord, teniu a la vostra disposició un petit refrigeri i també una ampolla de cava, per aquells que vulguin oferir un brindis en record de la persona difunta, en senyal de respecte i homenatge.

Certificat dipòsit cendres
Certificat del dipòsit

Un cop realitzat el servei, a l’arribada a Port, es farà entrega d’un certificat amb les coordenades GPS del lloc exacte on s’han dipositat les cendres. D’aquesta manera, sempre tindreu la possibilitat de tornar si així ho desitgeu.Urna ecològica
Urna ecològica

Habitualment les funeràries faciliten urnes biodegradables si han estat informades prèviament de la intenció de dipositar-la al mar . En els casos en que les cendres, per diversos motius, no estiguin allotjades en urnes d’aquestes característiques, Gala Azul us proporcionarà una urna ecològica, especialment dissenyada per dipositar les cendres en el mar.

Video Urnes
Video urnes biodegradables
Descobreix més sobre les urnes ecològiques biodegradables


Si vols més informació, envia un correu electrònic. Tots els camps amb són obligatoris.

Tarifa

El preu del servei amb les condicions que hem descrit té l'IVA inclòs.
 •  
 • Bàsic
 • Bàsic
 • 650 €
 • per servei
 • Trasllat en vaixell
 • Dipòsit de cendres
 • Ofrena florar
 • Música d'acompanyament
 • Servei de refrescs i cava
 • Certificat del dipòsit
 • Triar
 •  
Altres serveis complementaris a bord o peticions especials de trasllat estan sotmeses a estudi de pressupost.
Serveis complementaris

Volem que tot sigui tal com havíeu imaginat, per això busquem solucions a qualsevol proposta, que estigui fora dels complements que configuren el nostre servei.

Com a exemple, fem algunes propostes de serveis addicionals o complementaris que es pot incloure prèvia sol·licitud de pressupost:

SORTIDES DES DE PORTS ALTERNATIUS AL PORT ESPORTIU DEL MASNOU


TRANSPORT PORTA A PORTA DEL DOMICILI A VAIXELL


RESERVA D'ESPAI PRIVAT A RESTAURANT PROPER AL PORT


LLIBRE DE PENSAMENTS ON ELS FAMILIARS I / O AMICS PODEN ESCRIURE ELS SEUS SENTIMENTS I EMOCIONS DURANT EL RECORREGUT


TARGETES D'AGRAÏMENT COM RECORDATORI DE L'ACTE


URNA ECOLÒGICA

Promocions


 

 
 
PROMOCIÓ 2016

Per als que volem descansar al costat dels nostres essers estimats, Gala Azul proporciona les coordenades del punt geogràfic, on dipositem les cendres dels vostres familiars, per facilitar que pugueu retornar al lloc exacte, en cas que ho desitgeu.

Des de Gala Azul volem ajudar-vos a retornar on reposen els vostres essers estimats, per tant si heu estat clients de Gala Azul, a partir de l’1 de gener de 2016, compteu amb un 20 % de descompte sobre el preu del servei, bé per dipositar les cendres d’un altre membre de la família, bé simplement per retre homenatge a aquells que vàreu dir adéu ja fa un temps i voleu recordar amb una senzilla ofrena floral.

Íntim
Únic
Sentit
Ecològic
Organitzem l'acte de dipositar les cendres del teu ser estimat sota les ones del Mediterrani

 
Íntim! - Únic! - Sentit! - Ecològic!